Tugceeemre Kızlar merhaba bebişlerinizi tek basınıza yıkayabiliyormusınuz normalde kayınvalidemle yıkardık ama o yok bugün babamızdan işte. Bu arada 45 günlük oğlusum korkuyorum tek yıkamaya
Deren_Hatun Tugceeemre canım lavaboda yıkamayı denedin mi. Ben lavabonun içine kıyafetlerini koyuyorum veya havlusunu suyu da ayarlıyorum hem su hep akıyor üşümüyor hemde düşme korkusu yok
TgcDvc Tugceeemre ben tam oturmadan tek basıma yıkayamadım cesarette edemedim aslında cok hareketliydi sabun sampuan olubcada tutmak zor oluyo basını yıkamak için kolunda ters cevirip tutmak gerekiyor o sıradada basıyorlar genelde kayar küvete vurur bi yerini diye yapamadım hiç birinin su dökmesi gerekiyor genelde.. 6. Ayında dusakabine oturtup tek elimle onu tutup tek elimlede su dökerek yıkamaya basladım
Deletedmom133 Tugceeemre 3 sefer sadece tek değildim şuan 6 ayligiz tek yıkıyorum bebek banyo şapkası çok işime yarıyor artik kovada kullanmıyorum file kuvet duş başlığıyla yıkıyorum 2 3 güne 1 yazın hergun yıkadım ❤yıkarsın hiçbirşey olmaz ama şapkayı tavsiye ederim yüzüne kulağına su gelmediği için ağlamıyor bile
zeynepzeze File ile kolay oluyor. Endişelenme yıkarsın canım. Büyün kıyafetlerini, havlusunu, şampuanını yanına hazırla. Suyu hazırla bebişi soy. Çok oyalanmadan yıka giydir 🍀
Tugceeemre Cok hareketli elimden kaydırırım diye endişem ama denicem alışmam lazım herzamn birinimi bulcam🙄🙂
Mervehicip @Tugceeemre ilk 20 gün annem yıkamıştı sonra ben kendim file alıp yıkamaya başladım 4 aylık oldu hala tek başıma yıkıyorum 😊 korkulucak bişey yok iki kişiyle yıkamak tek yıkamandan daha zor emin ol
Ipek1605 20 günlükten itibaren ben yıkadım bebeğimi fileye yatırdım elime almadan önce vucudunu yıkadım yan cevırır gibi yapıp arkasına su döktüm zaten kucucuk oluyor hemen arkasınıda sabunluyorsun en son kafasını yıkadım kulaklarını kapattım elimle su kacmasın dıye dıkkat ettım hep. Korkma Besmele cek sakinliğini koru cunku bızden etkılenıyorlar. Fileden alısana kadar pek kaldırma sabunlu olunca kayma ihtimalı olabılır ALLAH korusun.
Mervehicip @Tugceeemre bi cesaret soy hemen yıkamaya başla sonra sende çok mutlu olup keyif alıcaksın emin ol hep kendin yıkamak istiyceksin