Zynpazra Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ısmını hatırlamıyorum şuan ama benı çok kotu yaptı sureklı tansıyonum dustu soğuk soğuk ter attım hep ilacı bıraktım daha ole bi sıkayetim olmadı.
deletedmom4842 [bilinmeyen] cerazette kullanmak istiyorum ama bunun için adet olmak lazımmış o zaman başlanılıyormuş ben hala olmadım bekliyorum bakalım
Villl Bence en güvenilir yöntem. Doktorla konuşup emzirirken kullanılabilen bi hap isticem ben kırkımız çıktıktan sonraki muayenede
Mom120 Ben sahsen tedavi gerekmedikce disardan hormon alimina pek sicak bakmiyorum. Eger kullanabilirseniz prezervatif en iyisi
deletedmom4842 Mom120 Ona da pek güven olmuyor ama neler neler duyuyoruz bununla korunup hamile kalan gerçi hiçbiri kesin çözüm değil olacağı varsa olur zaten
Mom120 deletedmom4842 evet zaten hepsinde cok az da olsa risk var ama vücuda disardan hormon vermemis ayrica hastalik koku mantar gibi seyleri de en aza indirmis oluyoruz prezervatifle
PrensSelim [bilinmeyen] qlairista kullandım gebelikten önce,hiç yan etki görmedim,evlenmeden önce de adet düzenlemesi için kullanmıştım o zaman da sıkıntım olmamıştı.
G_ADAN [bilinmeyen] ben doğum kontrol hapıyla hamile kaldım arkadasım😏 o yüzden garanti değil ve eşim prezervatif kullanımına hiç sıcak bakmıyor başından beri hiç kullandıramadım nerdeyse... spiral taktırmaya sıcak bakmıyor musun?
Villl G_ADAN ay korktum şimdi ya 🙈 ben hamile kalmadan önce 6 ay kullandım bıraktığım ay hamile kaldım o yüzden güveniyordum haplara
G_ADAN [bilinmeyen] benimki de istemiyordu gittim taktırdım sonra takdırdım dedim bi iki kudurdu konuşmadı sonra normale döndü 😂 canımdan kıymetli mi dedim 😂
G_ADAN [bilinmeyen] orası öyle spiralle de hamile kalan var hapla da iğneyle de. Hiç birini kullanıp hamile kalamayan da😊 Galiba Rabbim vermek isteyince önüne bir şey geçemiyor nasibinde oluyor ama bizimki sadece tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmak😊