iyiki Süt ve süt ürünleri yumurta et kuryemis vs alerjisi olan bebek kan yok ise alerji diyeti yapılmazsa ne olur ? Alerji anneleri lütfen toplanalım kafayı yiyecem araştırmaktan. Geçmiyor aylardır diyetteyim artık inanın gücüm kalmadı ağlamaz krizi sürekli
beyser iyiki canım diyet yapılmazsa mamaya gecebilirsn çünkü gelişim geriliği hırıltı gibi farklı hastalıklara meyilli oluyor çocuk bu kez
mrsfly iyiki iileşme yoksa arada atladığınız bişi olabilir mi? Yapılmazda daha da huysuz olur, pişik, solunum skıntıları büsürü sıkıntı olur Allah korusun. Yanlız değilsiniz bakın bende 4,5 aydır dediğiniz hiçbişeyi tüketmiyorum
Umutoglum iyiki bende diyete rağmen tam 3 ay bi sonuç alamadım kan gelmeye devam ediyodu sonra hepsini kestim et süt yumurta tavuk susam şimdi gelmiyor çok şükür 2 haftadır diyet yapman lazım canım eğer yapamiycaksn da doktorla görüş bi alerji maması başlarlar
Ucansupurge iyiki Alerji öyle pat diye geçen birşey değil maalesef. Diyet yapmazsan mama ile beslemek zorundasin çocuğa zarar vermenin manası yok. Gelişimini düşünmek zorundasın cocuklarimiz bizden önce geliyor. 8ay kaskatı bir diyet yaptım çoklu besin alerjisi vardı kızımın çok sukur geçti. Biliyorum zor bir süreç ama bir süreç zamanla geçecek.
bussyy1710 Ben de hepsini kestim hatta alerjen olan çoğu şeyi çünkü bizim de çoklu besin. Gene egzamaları çıkıyor hala mama da aptamil pregomin syneo kullanıyoruz anlayamadım hala niye. Patates pilav yiyorum ya
Ucansupurge 1annne bağırsak tepkiliyse ve alerji düzeyi yüksekse evet. Yediklerimiz sute 2 saat içinde geçiyor. 2 saat sonra emzirdik diyelim bir sonra ki kaka da mutlaka o kan görünüyor.
3kedili2bebekli iyiki aynı durumdayım ikizlerimden biri krize girmez ama şiddetli kabız ciltte dokundu çok fazla pişik olur oglumun cildinde kabarcıklar kusma ve ağlama krizleri olurdu geçen gün boş bulunup kahveme sut koydum yulaf sütü sandım 1 hafta canim çıktı o 1 damla süt yüzünden yani emin bile değildim yulaf sütü de vardı normal sütte vardı dolapta acaba karıştırıp onu mu koydum yoksa başka bir şey mi emin olamadigim için ona bağladım kakada kan hiç görmedim ben mesela ama alerjileri var işte
timurdefne iyiki susam yiyormusunuz mesela makarna da yememeniz gerek yada erişte tarhana da illa kacak yaptınız birsey vardır gecmyırsa