iyiki Kızlar kakası yeşil sümüklü bayâ karnı guruldanıyor meme reddi yaşıyor burnu sürekli tıkalı ve sürekli hırıltısı var hasta değil hırıltı geçmiyor nedeni nedir alerjiden mı alerjisi olup hırıltı olan var mı balgam yani gecmeyen balgam
gmzcvk1 iyiki bebeğiniz kaç aylık benim oğlumda sürükli hırıltılıydı Dr bronşit dedi hep hasta gibiydi meğerse alerjikmiş süt ve süt ürünleri yumurta alerjisi var 17 aylıkken alerji tanısı aldık ama doğduğundan beri varmış
gmzcvk1 iyiki ilk üç aylıkken mukuslu yeşil kaka görültülü kaka ve gaz çıkarırken ağlama yüzünden şüphelenip kanka alerji testi yaptırdım negatif çıktı alerji değil dedi doktor ama başka doktor alerjik dedi küçükken yapılan testler yanılma yapar dedi
gmzcvk1 iyiki ilk üç aylıkken mukuslu yeşil kaka görültülü kaka ve gaz çıkarırken ağlama yüzünden şüphelenip kanka alerji testi yaptırdım negatif çıktı alerji değil dedi doktor ama başka doktor alerjik dedi küçükken yapılan testler yanılma yapar dedi
iyiki gmzcvk1 dört aylık ne olacak sürekli hırıltısı var burnu tıkalı geçmiyor kakada dediğiniz gibi ağlama krizi sürekli meme istemiyor🥲🥲
gmzcvk1 iyiki isterseniz doktora götürün alerjiden şüphelenirse sizi diyete sokuyor süt ve süt ürünleri yumurta kuruyemişler tavuk ve dana eti gibi şeyleri bir süre tüketmiyosunuz sonra yavaş yavaş açarak hangisine tepki verdiğini buluyorsunuz.