Bugleminannesi28 Kızlar yeni müşteri olanlara faizsiz kredi veriyormuş bir kaç banka eşim başvurusunu yapacak şartlar neler mesela kredi kartını kullanmak gerekiyor mu yada ücret oduyormusunuz belli başlı şeyler neler?
Ballikizim99 Bugleminannesi28 mantıklı çok arkadaşım böyle faizsiz kredi imkanı varsa çekiyor altın döviz vs alıp parayı katlıyor kredi borcunu da azar azar ödüyor çok mantıklı
Gizemlibirisi Bugleminannesi28 20 bin çektik mecburi kredi kartını da actirdik ama kullanmadık duruyor.kredi kartını açınca da 750 TL Kart ücreti odedik
Winnithepooh Bugleminannesi28 merhaba bende düşünüyorum Akbank ve garanti sanırım duydum ama ne kadara kaç ay ödeme nasıl hiç basvurmadim daha ins bilen yanıtlar
Bugleminannesi28 Niloyamniloyam7212 İnternete yazın hangi bankalar olduğu yazıyor 30 bin ama şartlarını bende bilmiyorum
Niloyamniloyam7212 Bugleminannesi28 çok az mis ta. Bende böyle yüklü miktar sandım. Ev araba alınabilecek bir sey😅 30 telefon parası Bile degil😅
Bugleminannesi28 Niloyamniloyam7212 o kadarı bu zamanda kim faizsiz verirki bizim 30 işimizi görüyor yüklü miktar paramız var o yüzden istiyoruz o biraz zor kuzum
Winnithepooh Gizemlibirisi merhaba hangi bankadan aldınız ve 20 bine aylık ödeme ne kadr acaba bende düşünüyorum da çekmeyi
Gizemlibirisi Winnithepooh biz yapı krediden çektik.alti aya böldüler aylik 3.333 TL .eşimin maaşı oraya yatiyodu ordan çektik.akbanktan cekecektik ilk üyelere veriyolar.kart falan gecikince yapı krediden çektik. Akbank çekebilirsiniz.mobil bankacılığı indirip başvuru yapıyosunuz musteri hizmetleri sizi goruntulu arıyor işlemleri yapıyor.