beyzacagri kızlar bebeğim 52 günlük oldu bugün, hiç böyle yapmazdı bugün hiç uyumuyor sürekli sallamam gerekiyormuş gibi sallamayı bırakınca ağlıyor uyanıyor. altı temiz karnı tok kıyafetleri rahat evin sıcaklığı güzel ve gazı da yok neden acaba ?
MonicaGellerCB beyzacagri atak geçiriyordur. Sağlıkla büyütün. Her hafta bir güncelleme geliyor zaten bebeklere. 😁😁
TeomaninAnnesi beyzacagri bizde 1 hafta 10 gündür bu durumdayız. Bugun 34 günlüğüz. Gündüz toplasan 3saat uyuyor o da ya sürekli sallacam yada kucagimda duracak. Oyle sna kucagina koyayim da dursun bakınsin yok. Tuvalete zor gidiyorum ki degil ev islerimi yapcam. Insallah biran once düzelir 🤲🤲
moommyyy beyzacagri 8. Hafta atağındasınız sanırım. Kolaylıklar diliyorum biz mahvolmuştuk ama maksimum 1 haftaya geçiyor
TeomaninAnnesi goney maalesef. Tek yapabildiğim onunla beraber ağlamak oluyor. Bakamiyormusum yetersizmisim gibi hissediyorum. Her yolu demedim. Gunduz uyusun diye uğraşıyorum ana kucaginda sallıyorum 1 saat oyle duruyor sallamayı bıraktığım gibi uyanıyor. Uyanıkkende sürekli memede durmak istiyor Surekli emmesi gaz olmasina sebep oluyor. Memede cok guzel uyuyor ama gazını almak icin kaldirinca hemen uyaniyor tekrar memeye koyuyorum. Koymamak icin direniyorum ama olmuyor cok ağlıyor 🥲
oykuipek Ben de 25 günlük kızımda aynı sorunu yaşıyordum bebek uyutucu diye bir uygulama var sesler var içinde dün gece ve bugün böyle uyudu bakalım umarım böyle devam eder
TeomaninAnnesi goney esim hemen bana bıraktırdı o damlayı. Bırak zaten ıkınıyor çocuk en azından morarmıyor bu kadar kullanmasın dedik.
1234ege Bizde bugün öyleyiz sabahtan beri uyumadı hep memede kalmak istedi memede uyuyor ana kucagına koyunca uyanıyordu bu süreçte uyumadıgı için sersemlik vardı inşallah gecicidir böyle devam ederse ne yapacağımı bilmiyorum bebişim de 53 günlük