eslemoms_ Kızlar 40ım çıkana kadar ailemin yanına geldim aşımızı sağlık ocağına uzak olduğumuz için yapamadık verilen tarihten 6 gün sonra yaptırsak bir sıkıntı olur mu?
Melike_ikra eslemoms_ bi sıkıntı olmaz aşkım merak etme ama fazlada geciktirme aşı önemli çünki ❤️ Biz bi sıkıntı yaşamadık ateşi falan çıkmadı çok şükür umarım sizde de olmaz
eslemoms_ birprensesanesi 40ımızın çıkmasına 6 gün kaldı çıkar çıkmaz gidip yaptırcam sağlık ocağına uzağız diye gecikecek biraz o yüzden sıkıntı olur mu diye düşündüm teşekkür ederim🙏☺️
eslemoms_ Bir de aşıyı yaptırdıktan sonra nelerle karşılaştınız bebeğiniz huzursuz oldu mu atesi cikti mi ilk bebegim olduğu için pek bir şey bilmiyorum 🤷🏻♀️
yirmiikikasim23 eslemoms_ benimde ilk anneligim inan korktugun gibi olmuyor illaki huzursuzluk olur igne sonucta. bizde hicbisey olmamisti o zaman hafif bi asi zaten bisey olacagini sanmiyorum icini ferah tut yani🌻
barlasmomms Misafirliğe gittiğiniz yerdeki sağlık ocağına gidip yaptırabilirsiniz. Ben de aynı durumdayım aşımızı bugün yaptılar
eslemoms_ barlasmomms gittim istanbul içinde olduğumuz için olmuyormuş şehir dışından gelince misafir olarak yapılıyormuş öyle dediler