Defne61 Kızlar 4ay 8gün önce doğum yaptım hiç adet olmadım doğal yolla korunuyorz hamile olma durumum yoktur değil mi bilgilerdirirmisiniz beni
deletedmom1212 Defne61 görümcem de 13 aydır dogum yapmış ve hâlâ adet olmadi tabi oda önlemini alıyor yine de ama siz çok tedirginseniz testle icinizi rahatlatin
2prensesannesii Defne61 eltim bana soruyordu saglik ocağında adet olmadan hamile kalmazsin demişler diye. Dedim olursun canim eşine güvenme. Bi duydum 3 aylik hamile. Spiral takinacakti oda gerek kalmadi böylece 😂
Defne61 Zuleyham hiç olmadimm ama ne bilim yinede tedirgin oluyorum ya korku sarıyor beni doğumu hala atlatamadimm
Zuleyham Defne61 korun canim bisey olmaz Allah in izniye emziriyosan süt hapi al doktoruna yazdir hafif bi hap sute gecmio ama her gun ayni saatte icmen lazim aksam 8 oneriyolar birde esin korunsun dikkat edin yani bebeginde kucukmus
Ozgege Daha bugun doktor kontrolum vardi. 2 ay once sezeryan dogum yaptim. Emziriyorum ve adet olmadim. Doktorum çok normal, emzirdigin surece olmayadabilirsin dedi ve zaten ultrasonla muayene esnasinda gorerek tahmini bir adet tarihi soyledi
Ozgege Omer_Asaf81 rahmime bakti 6hafta öngördü,fakat bu benim yapima gore herkeste degiskenlik gosterir😀
deletedmom555 Defne61 bende olmadım 4 aydır valla onu banada diyorlar olma ihtimalimiz yoktur heralde eşimede hiç güvenmiyorum bu konuda çok korkuyorum🤦🏻♀️