SerraNaz Merhabalarr.. Ben dogum yapali 1 ay 18 gun oldu. Hala kanamam devam ediyor sanki adetmisim gibii.. Normal mi bu kadar uzun surmesi? Ben 20 gun surer biter zannediyordum. Ama 50 gunu bile gecti artik
Karakaya35 SerraNaz normal doğum mu yaptın canım benimde uzun sürdü öyle nerdeyse iki ay çok zor olmuştu doğumun o yüzden geçmiş olsun yinede doktoruna danış canım 🙏🏻
Deletedmom0028 SerraNaz 40 tan sonra regli oluyor doktorum muayene sırasında sen regli olmussun demişti de . Hatta çok yogun kanama olmadıkça gelmene gerek yok demişti
SerraNaz Karakaya35 evet normAl dogum yAptiim canim bilemedim ya dr yazsammi yazmasammii.. belki normal bi durumdur diye soriyim dedjm baska annelere
SerraNaz Karakaya35 ama dogumum cok zor olmadi benim aksine cok kolaydii onla ne gibi alakasi olabilirkii
Karakaya35 SerraNaz bilmem ki benim bütün kemiklerim agrıyodu oturamıyordum bile çok uzun sancı çektim 25 saat o yüzden normaldir bu kadar uzun kanama dedim 😁
Karakaya35 SerraNaz aynen canım çok uzundu bitkindim ama sonra meleğimi kucağıma alınca bitti herşey 💕
ozge3747 SerraNaz Anne sütü veriyorsanız bir seneye kdar sürmesi bile normal dedi benim doktorum ama mama veriyorsanız bilemiyorum. Benim bebeğim 71 günlük hala ara ara çok, ara ara lekelenme tarzında kanamam oluyor.