zeynepmelinda Kızlar bebeğime idrar vereceğiz ama verdikleri aparatla olmuyor nasıl aldınız yapamıyorum
Zehranur12 zeynepmelinda yapıştıma poşeti bizde hiç işe yaramadı bezimin açtım çiş yapmasını bekledim 🤦🏻♀️
MadamMommy zeynepmelinda aparatı takip altı açık şekilde su sesi dinlettim yaptı 🤷♀️😊başında bekledim hareket etmesin diye
zeynepmelinda ecedurucbkc market poşetinin tutma yerini bacaklarından geçirdim, su sesi açtım yaptı 😂
Tatlican zeynepmelinda Ben 4 5kere almistim cok zor oluyor gercekten .Biraz buyuyunce meyve suyu icirip uyuttum yarimsaat icinde uyandırıp tuvalete tutatr gibi oturtup poseti tuttum rahat olmustu
CankizimRavzam zeynepmelinda altını aç güzelce annesi ordan da bı idrar kabı iste emiyorsa bol bol emzir tetikte ol sürekli altı açık kalsın ben öyle alıyordum poşet cidden işkence gibi ya sürekli kayıyor
baharcelikk49 zeynepmelinda annem yanına pet bardak aldı yaptığında tuttu ardından o poşete döktü 😀sizde deneyebilirsiniz
CankizimRavzam zeynepmelinda iyi yapmışsın canım ama market poşetinin temiz olduğuna emin ol en ufak bir toz tanesi bile enfeksiyon var diye çıkartır sonuç çıktı mı peki
araspoyraz zeynepmelinda ay Allah aşkına ne anladım ben 😂😂😀 İran kültüründe idrar icirme anladım. Yorumları okuyorum herkes açıklama yapmış kaç defa okuyunca anladim