iremnazshn aydan beri deliksiz uyuyan bebeğim gitti 18. aya girdiğimizden beri şu an 19 aylık olmak üzere gece gözü kapalı ağlıyor çıldırıyor resmen ama susmak bilmiyor yanıma alıp yatınca uyuyor ama yatağında yatırırsam gece boyu kalkıp duruyor. Bu uyku gerilemesi ne kadar sürüyor geçiyor mu tecrübeli annelerden bilgi istiyorum lütfen geçicek desin biri deliricem gerçekten
Aseldlbs iremnazshn brnım bebegim hiç uyumazdı suan hiç uyumuyor yataga koydugum an cıldırıyor kucagıma alırsam dalıyo inşallah hemen gecer ama uzun sürüyo diyebleri duydum
Pinar9 Tam 18 aylık . Bir aydır her gece ama her gece uyanıp 2 3 saat uyumuyor. Sabah da erkenden kalkıyor. Feleğim saşti benim de. Geçsin artık ya. Böyle yaşayan gecen var mı gerçekten ?
Diloooo Bizde 19 aylık olacağız aynı durumu bizde yaşıyoruz uykuya dalacak dalmadan başlıyoruz ağlamaya geceleri de ağlayıp uyanıyor bugünlerde inşallah geçicidir
Minnosannesiii iremnazshn şuan 27 aylığız en zor hangi ay deseler 18. Ay uyku gerilemesi derdim ruhen bedenen psikolojikmen beni bitirdi. 17 ay ortalarında başladı 18 ay ortalarında bitti ama bizi de bitirdi