mucizem10 Berilsmom13 yaaaa nasıl dayanıyor ki benim kızım da 11 ay 9gunluk bıraksam 3 uyku yapacak gece sıkıntı oluyor diye zar zor 2 ye düşürdüm en fazla 3 saat uyanık kalabiliyor
ezgikrby Berilsmom13 gerçekten nasıl dayanıyo dicem de dayanıyolar gerçekten biz de 13 aylığız bazen çok şaşırıyorum 😂
Berilsmom13 mucizem10 yani benimki çok erken kalkan bir çocuk değildi 9 da kalkar öğlen 15:00 da en geç uyur iki saat bazen 3 saat uyur gece uykusuna 21-22 arası geçer
ezgikrby iremnazshn biz de şu an 13.5 aylığız 2 uyku yapınca gece 11’e kadar oturuyodu teke düşürüyorum acaba erken mi dedim de uykusu geldiğinde çok huzursuzlanıyo çabuk alışır mı acaba 🫠
uykucukoalaa ezgikrby belli olmuyor 8 de falan kalkarsa 2 kez uyuyabiliyo 😄 hareketli olduğu için yoruluyor sanırım 😄
iremnazshn ezgikrby valla ben anlamamıştım tek uykuya mı düşmek istiyor diye 10 gün falan zorladı sonra alıştı 9 da uyanıyor 5 saat uyanık kalıyor 1,5 saat uyuyor 6 saat uyanık kalıp gece uykusuna geçiyor şu an 19 aylık
ezgikrby anne232 biz de 13.5 aylığız da bazen 2 bazen tek oluyo acaba komple tek mi yapmak istiyo demiştim ama normalmiş sanırım herkesin bu aylarda düşmüş
ezgikrby Berilsmom13 maşallah çok iyi benim kızım normalde de pek uyku sevmiyo geceleri falan hiç düzenli değil maalesef çok sık uyanır