Kamiledefne 6 buçuk aylık kızım resmen kepçe kulak oldu. Bandana taktirmiyor önerisi olan düzelen var mı?
Ozzyy Kamiledefne plastik cerrahi ile artık🙈 6 aydan sonra sanmam düzelsin birazda genetik bir durum çünkü
Kamiledefne Scs4108 kaç aylık bebeğiniz? Bir de biz çocuk doktorunuza sorduk daha öncesinde kepcelik yok siz abartiyorsunuz demişti. Plastik cerraha çocuk doktorunuz mu yönlendirdi?
Smrgzl Benim kizinda kulaklari kepce gbi daha 6 ayina yeni grecek geceleri uyutrken gndz uykusundayken kulaklarini dzleye dzleye bi hal oldu takinti oldu bende acaba katlanmismidr kulagi yine diye 🤦♀️
AskBebek Kamiledefne beyin gelişiimi oluyo suan kafa büyüdükçe düzelir uyurken bandana tak kulakları iyice kapansın
Deletedmom814 Kamiledefne genetikte varsa duzelmsz bende cok az kulaklarım cikik oglumunda oyle oldu ama yasi buyudukce kafa yapisi ve saclari uzadikca oturuyor yuze. erkeklerin daha cok oturuyormuş yuzune yuzu buyudukce
Cren Bizdede var bu sorun kulağı açık doğdu kapata kapata onu düzelttim ama kepçeliği düzeltemedi. Bide erkek saçları kısa 🙈 4 aylığız neyapmamız gerekiyor
deletedmom719 Kamiledefne 6. Aydan sonra badana pek işe yaramaz bence. Bence kendi yapısına bırakın ileride kendi isterse ameliyat olur. Hem kız ileride saçlarıyla kapatır 😊 benim bebeğimin yüzünde de gül lekesi var doktor ilaç falan önerdi ama ben öyle bırakmayı tercih ettim ileride kendi isterse lazer tedavisi olur. Takmayın bence sağlıklı olsunlar gerisi boş ❤️