ksky 1 buçuk aylık bebeğim 120cc mama içiyor tek beslenmede ama devamını istiyor gibi sizce fazla değilmi kaç cc içebilir
elifnurkerim Bebekler doydugunu anlamaz, fazla yer fazlasini kusar, 120cc fazla bence, sadece mama ile mi besliyorsun?
ksky elifnurkerim hayır anne sütüde veriyorum valla hiç kusmuyorda meme bile istiyo üstüne bende çok zorlar diye vermek istemiyorum ama ağlıyo bu seferde napacağımı şaşırdım ya mamayı günde iki kez veriyorum sabah ve akşam diğer öğünleri anne sütü ama mamadan sonra muhakkak memede istiyor
Nisakrkmz ksky oysaki mama uzun süre tok tutar doktorunla konuş bence 120 cc çok fazla bende veriyordum mama ama 60 cc veriyordum 1 aylıkken
elif5329 ksky bunu bende yaptım ilk deneyim olunca bilemiyosun tabii istedikçe verdim fazla fazla memeyi kabul etmediği için sağıp verdim devamlı meğerse çocukta gaz olunca da öyle aranma refleksi olusuyomus cocugun gazı olup sütü verince daha da sisirmisim bebeğimi doktora sordum gazi olan ve anne kucağı isteyen bebek de öyle aranıyormuş
ksky elif5329 nasıl bi çözüm buldunuz peki oğlum 1 saat uyanıksa 45 dakikası memede 15 dakika memesiz anca oyalayabiliyorım çok sıkıntılı bi durum
elif5329 ksky memeyi almadığı için ne kadar verdigimi mide kapasitesini biliyorum 2 saat kuralına sadık kaldım ve gazı çok zor çıkıyor çıkarana kadarr ona destek oluyorum rahatlatinca otomatik olarak kendi uyuyo ağlamadan gazını çıkarana kadar zaten bayağı ağlayıp harap düşüyo. Sizinki memede ne kadar emiyo bilmiyorum her çocuk farklıdır gazı oldukça daha da arayış içerisinde oluyo benimki gazını çıkarınca rahatlıyor