melegm Merhaba bebeğim şu an iki buçuk aylık bana sürüşü rahat konforlu hafif önerebileceğiniz bebek arabası var mı?ve 4 5 yaşa kadar kullanabileceğim bir araba olsun istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum
badekusum-7 melegm prego covi. Çok memnunum aşırı pratik arabada asla yer kaplamıyor hafif tek elle katlanabiliyor 25 kiloya kadar da taşır demişlerdi . Dilerseniz araştırın. Hayırlı geceler ☺️
SCerenY melegm xiaomi mitu bebek arabası kullanıyorum baya hafif hatta yanında omzunuza asmanız için askı da veriyorlar
Gulsen54 melegm rica ederim açılması kapanması çok kolay tek elle kucagımda kızım 6 aylık 9.5 kilo diğer elimde araba 1. Kata rahat çıkıyorum asansör yok diye bende travel sistem ağır arabamızı kullanamadım çok zor oluyor diye aldım
busu34 badekusum-7 merhaba benim oğlum oturur pozisyonda sürekli aşağı kayıyor çok rahatsız ediyor o açıdan sizde öyle mi acaba? Tam dik pozisyona gelmediği için sanırım
melegm laviniia travel almicam zaten hem rahat hemde uzun süre kullanabileceğim bir araba istiyorum bulurum inşallah 😊
Nurce melegm prego aria modeli çok güzel tek elle kapaniyo sürüşü çok rahat hemde bavul gibi sürükleyebiliyorsun.
Esraemir34 melegm babygo kullanıyorum şuan ama ben 2 sene önce aldım aşırı hafif 5 kilo çok güzel bu arada gören herkes nerden aldın diye soruyor şuan üretimi varmı bilmiyorum
poncikbiranne190_ melegm biraz da uygun olsun isterseniz e bebekten almsitim marka joie çok güzel hafif ve oldukça kullanışlı 5 yaşına girecek kızım var 24 kilo gayet rahatlıkla sürüyoruz