Pinarmeva77 Anneler , bebeğim için devletten nasıl randevu alabilirim. Mesela rop için hangi polikiniği seçmem gerekiyor nasıl oluyor?
AEgemm Pinarmeva77 devlet hastanelerinde tek doktor bakıyor sanırım onların da günleri oluyormuş. Tıpta yaptırdık biz gidip randevu aldık ilk sefer sonra onlar söyledi 2 hafta sonra gelin falan diye çıkmadan orada randevu alıp çıktık
Cilekbiskuvi Pinarmeva77 Universite hastanesinden rop icin poliklinigin oraya gidip randevu almıştım.
Ebru08 Pinarmeva77 araştırma hastanesinde yaptırdım göz doktoruna ve randevusuz bakıyodu belirli günlerde randevu almadım hiç
Rwerdst Pinarmeva77 ben İstanbulda yaşıyorum. Ümraniye devlet hastanesinde rop bölümü var. Kadın doğum içinde. Gebe okulunun yanında. Oraya gidip randevu alıyorsun.
Tubasahra Pinarmeva77 2019 yılinda zeynep kamil de yaptirmistik.Randevu almadik onun belli bi saati var o saatte gidip kayit actirdik.Sonraki tarihleri kendileri veriyor zaten
ozlemyavuz Bize hastaneden taburcu olurken randevu almışlardı. Tek doktor bakıyordu, 2 hafta aralıklarla gel dediğinde de damla odasından randevu alıp o şekilde gidiyorduk. Belirli bir günleri vardı haftada. Şehir hastanesinden bahsediyorum bu arada🙂
Tubasahra Pinarmeva77 Rica ederim.Umarım sonuçlar iyi çıkar annesi.Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah.