nnuurrr Rezene çayı sütümü arttırmıştı yeni doğum yaptığım sıralar. İçerisine bir de kimyon ve anason girince bebeğim hem rahat uyuyordu hem gazını rahat çıkarıyordu hem de sütüm artıyordu. Faydasını gördüm umarım sizde de işe yarar.
irem066 nnuurrr bende anoson uçuyorum bol bol gercı ben ne üçersem ıceyım bebegım gazlı sancılı bır bebek
Bebikoalpo bol su dut kurusu -tahin helvası -solgar b12 li bira mayası -uyku -boza(tam da mevsimi valla) -bulgur pilavı -mamillav, bestlac tarzı damlalar çok çok çok bonus bi yöntem = bebeğinizi koklaya koklaya bol bol öpün. Ama öyle böyle öpme değil, sanki öpme yarışmasında gibiymiş gibi içten içten mis mis öpün -
irem066 Momm76 gogusum sertlesmıs bıraz süt artmıştır demı yanı nasıl amlayabılırım sutumun arttığını elımle çıkıyorum gelıyprds
Momm76 irem066 bebeğinizi emzirin sağımdan gelen sütle emzirme bir değil . Bebek daha çok çekebiliyor. Sertleştiyse genellikle süt habercisisi inşallah bol bol sütünüz olsun
irem066 Momm76 ınsslakh kuzum ve çok huysuz gazlı bır bebek sureklı ağlıyor kestoremıyoruz dün çok zor uyuttuk esımle esım sabah 6 da ıse gıdıyor Bırde perısanız çok hemde
Momm76 irem066 daha çok küçük 🥹 İnşallah zamanla tüm şikayetlerini azalacak rahatlayacaksınız. Gerçekten bu zor anların bile tadını çıkarmaya bakın. Allah kolaylıklar versin
buseerdm irem066 doktorum bana su ve stresten uzak durmak dışında diğer şeylerin bilimsel olarak hiç Bi dogrulugu yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama en önemlisi stres bence kesinlikle uzak durmak gerekiyor
yigidoo02 irem066 süt çayı o kadar iyi ki Tarifi de şöyle Kuru dut Kuru Kayısı Kuru incir Çubuk tarçın Karanfil Bunları kaynatın hepsi yumuşayıp tadını suya verene kadar kaynatın ölçü vermedim artık siz karar verin ne kadar isterseniz suyunu içip icindekileri de yiyin o kadar güzel süt arttiriyor ki anlatamam