sezer2022 joyfulmom gittiğim lazer salonunda popo kaldırma gibi bişey vardı, kocaman bi vakum çekiyor gibi 🤪🤪
Beyninizikullanmakucretsizdir joyfulmom kardeşim de bazı egzersizler yapıyor valla baya bir gelişme görüyorum sanırsın spor salonuna gitmiş 😃
joyfulmom Merveahmettoprak squat uzun süre yaptım ama nedense pek fayda göremedim düzenli de yapmıştım aslında 🙄
ReisinKizi joyfulmom kalçadan arkaya tekme çok iyi kaldırıyor bir de yangın musluğu hareketi. Bunları günde 3 set 20 şer kez yapıyordum bir ara mükk olmuştu. Şimdi tekrar bende başlıycam
joyfulmom sezer2022 oda kalıcı değilmiş düşünmedim değil de 😁 sürekli popomu vakkuma çektirmek istemem büyüsün diye
joyfulmom aselsevo 95 beden olan ben 🥲 kelin ilacı olsa başına surermis. Poponun hakkını göğüsler almış sanki
Eslem123_ aselsevo benim ki öldü bitti gebersin yok olsun nefret ediyorum onlardan 🥺hayalim Ufak mandalina gibi göğüsler benimkiler greyfurt gibi
Beyninizikullanmakucretsizdir joyfulmom ben yarın sorayım kendisi çalıştığı için şuan uyuyor 😬 YouTube’dan açıp yapıyor bir isim vermişti ama hatırlamıyorum. Squatta yapıyor o da baya işe yarıyor.
joyfulmom Beyninizikullanmakucretsizdir ay yarın mutlaka sorup yazın lütfen 🥲 squat tek başına yeterli olmuyor denedim ama demekki ekstra bir şeyler eklemek lazim
Beyninizikullanmakucretsizdir joyfulmom ben onu görünce hayret ediyorum valla ben hiçbirini yapamam 😆 maşallah diyeyim de nazar etmiyim 🥹