Ftmnr16 Kızlar bebişleriniz kaç aylıkken ilk dişini patlattı biz 8 aylık olduk hala tık yok ama bu aralar aşırı huysuzuz dişten mi ataktan mı anlayamadım 😕
turkan2_ Ftmnr16 her çocuk farklıdir ilk kızım 7buck aylıkta çıkardı ama tabi öncesi hep şişti damaklari ikinci de erken 6aylikta çıkarmaya başladı 7aylik smdi maşallah iki tane Altan çıktı
turkan2_ Ftmnr16 ilk kızımda seli çok akiyodu belirti olarak bunda ishal oldu meme redi uykuya direnme v.s derken çıkarmıştı inşallah sizinki de tez zamanda çıkarır kışın çıkarması çok iyi yazın heder ediyo sıcaklarla beraber
Alyaaa4565 Benim kızım 12 ay 1 haftalıkken çıkardı ilk dişini . Şuan 17 aylık 12 tane dişi var. Hiç telaşlanmayın. Bende telaş yapıp bir kaç kez doktora gitmiştim 😌
Ftmnr16 Alyaaa4565 bende geçen gittim insan huzursuz oluyor böyle onların da canı yanınca anne yüreği işte 🥺
Ftmnr16 turkan2_ bizim de kabızlık oldu salyası çok akmaya başladı uyku düzeni gitti uyumak istemiyor dediğiniz gibi çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻
oznur28 Ftmnr16 3 buçuk aylıkken iki diş patlattı oğlum. Şuan 7 aylık 3 tNe diş var . 4. Patladı. Ve hep alttakiler geldi . Usttekiler de sıralanmış patlamayı bekliyor