ftmanur Aptamil prosyneo 1 kullanıyorum. Ama bebeğim 2 saat zor dayaniyor çok çabuk acikiyor. 1.5 ayligiz bu arada. Hangi mamayı alsam doyurucu olur ki bilemedim siz ne kullaniyorsunuz
mihrasahin ftmanur ben bebeğime sma comfort kullanıyorum 3 saatte bir yiyor kilo alımı da çok şükür iyi biz memnunuz ama bebekten bebeğe değişiyor bu
Beyzsss Benim de oğlum 2.5 aylık , bizde başından beri hipp kullanıyoruz , hem tok tutuyor hem de çok gaz yapmıyor
mihrasahin ftmanur evet sadece mamayla besleniyor 3 saat net duruyor anca huzursuz olduğu zamanlarda nadiren 3 saatten önce acıkıyor
mihrasahin sngltsyl biz doğduğu ilk hafta mamaya başlamak zorunda kaldık küçük doğdu ve 5 gün sürede aşırı kilo düşümü olduğu için meme ve mama desteğiyle devam ettik sonra emmek istemedi mamayla devam ediyoruz ama bu bizim demediğimiz 3.mama markası bebeğim birde kolik bi bebek o yüzden de sma comfort kullanıyoruz
tubizeyn kuzeytobaby biz hip combiotik kullanıyorduk sma optpro aldım cok gaz yaptı kakası kötü kokmaya başladı rengi koyulaştı bugun hipp kullandım herşey bi anda düzeldi. Hangi mamanın iyi olduguna kesinlikle bebek karar veriyor bence sma yı bi tanıdığım cok övmüştü bize yaramadı malesef