gkyt Arkadaşlar benim bebeğim iki aylık başka emzikler tutmuyor bir çoğu yerde gördüm bunu kullananlar var ve tutuyor diyorlar aranızda kullanan varmı ben yeni alıcam
bbtuba gkyt evet ben ilk 6 ay 0-6 ay olanını kullandırdim 6 ayda sonra 6-18 ay olanı kullanmaya devam ediyor. Nedense bebekler seviyor Philipsi:)))
SiprayiL gkyt tutmayadabilir bazı bebekler emzik sevmiyor ne yaparsanız yapın. Bizimki İlk günden tuttu aventi
cagla_2112 Doğduğu gün Göğüs ucum yara olunca dinlenmek için Emzik takayım dedim hemen tuttu avent i :)
Solay gkyt 2 buçuk aylık bebeğim wee bin damarlı emziğini aldım aşırı memede kalan bi bebekti tuttu hemen ikinci üçüncü gün bi sevmedi gibi ama sonra yine alıştı bir haftadır gayet iyi gidiyoruz
bbtuba gkyt bazen bebekler tutmuyor canım dene tutarsa verirsin tutmazsa zorlama yapacak bşey yok her bebek emzik sevmiyor. Ama tutsa olur uykuya geçişte çok işe yarıyor
nml Benim bebeğim aven tutmadı eğer sizinkide tutmazsa nuk marka var damaklı kauçuk hemen anında tuttu onuda deneyebilirsiniz