aven Hemsire-anne ben egitim aldım fakat tanıdık oldugu icin ucret odemedim.silikon uc vs.kullaniyor musunuz
dolunaymomsss Hemsire-anne instagramdan annebebekegitmeni var gozde hanım ben ondan eğitim almıştım çok faydasını gördüm çok memnun kaldım
eez Hemsire-anne para verme kimseye instagramda temas derneği diye bi sayfa var mesaj at onlara danışmanlık almak istiyorum diye onlar seni yönlendiriyor canlı bağlanırsın
Hemsire-anne tubasd yok bebeğim 4 ay 4 günlük hiç mama vermedim 9,5 kg bi hastalık geçirdim iki gün azaldı sütüm
oglusunarastirmagunlukleri dolunaymomsss neyi farklı yaptınız sık emzirme dışında bjr tavsiye verebilir misiniz?
Poyrazmom_ Hemsire-anne bence gerek yok bol bol emsin su iç gelir tabi ne zamandan beri bu sıkıntı var bilemem
tubasd Hemsire-anne doğum kilosuyla orantili atak kilo aldıysa kiloda soru yok masaAllah Siz tarif vereyim ozaman Suda haşlanan bulgur var ya köftelik olan değil diğeri rengi koftelik olandan açık renk olan bulgur ama bunu bulamazsanız da önemli değil çünkü bebeğiniz gaz dönemini geçmiştir 1 kahve fincanı bulgur 1 su barda süt Yarım yemek kaşığı tereyağı 2 3 kaşık şeker Yağı koyun erişin bulguru döken üstüne sütü ve şekeri ekleyin çekene kadar pişirin eğer süt az gelirse su ekleyebilirsiniz Bunu yiyin üzerine 2 bardak daha fazlada olur su için ve üzerine uyuyun 15dk 20 dk farketmez uyuyun kalkınca bebeğinizi örn veriyorum sağ memeden emzirin emmesi bitince sağ memeyi sağın sagdiginiz sütü biberon hariç farketmez diğer yöntemlerden hansini kabul ediyorsa verin bir sonraki dede sol memede aynı işlemi yapın Ben bu yöntemle sarılık olan bebeğimi mama vermeden besledim Allah’ın izniyle ilk sagmaya basladigim zamanlarda inanın CC falan değil damla damla geliyordu ama meme sifon gibidir bosalmadan dolmuyor beyinde üretilir süt bitti azaldı vs diye düşünmeyin Allah’ım evladimin riskini gönder diye dua eden emzirme esnasında su için Bu tarifi bir çok kişiye verdim biiznillah onlardada işe yaradı hatta bir arkadaşa sağım yap mastit olursun dedim sagmadi neredeyse mastit olacaktı Gün içinde bardakla değil şişeyle su için en az en az 2 lt
Sevval2301 Hemsire-anne 9 buçuk kilo 4 aylık bir bebek sizce az mı cidden normal olarak soruyorum az mı yani ?
elcinsu oglusunarastirmagunlukleri özellikle hurma ve amme yedim bende sütüm gelmiyordu onlari yiyince qrtti sütüm ve bide silikon gogus koruyucu
oglusunarastirmagunlukleri elcinsu amme nedir? meme reddi mi vardı silikon uç süt artıcı özelliği mi var?
elcinsu oglusunarastirmagunlukleri cennet hurması diyorlar çoğu herkez meme reddi değil memeyi tam kavrayamiyordu onunla eme eme çoğaldı
belus Benim çocuğum 13 aylık ve bol bol emiyor yine de sağacak kadar sütüm var, bir yerde okumuştum, her gün tahin pekmez yiyorum ve her emzirmeden önce ve sonra 2 bardak su içiyorum, isterseniz bir deneyin. Ben faydasını görüyorum💕
elifsn tubasd merhaba bu tarifi denemek istiyorum kızım 5 aylık. Diğer memeyi vermeyince süt birikir ve boşalmadığı için süt azalmaz mı
oglusunarastirmagunlukleri dolunaymomsss hangi takviye acaba ben bestlak kullanıyorum bariz bir fark olmadı sanki
dolunaymomsss oglusunarastirmagunlukleri o kişiden kişiye değişiyor durumuna göre benim sütüm az ve yağsız olduğu için omega kullanmıştım
ahsennr Hemsire-anne sürekli sağ düzenli emzir dut , dere otu ve süt yapan şeyler ye en önemlisi dinlenip bebeğinizi düzenli emzirin
oglusunarastirmagunlukleri dolunaymomsss hamileliğimden beri ocean mumy omega 3 multivitamini kullanıyorum. siz hangisini kullanmıştınız?