babykoc Merhaba anneler bebeğim 5 buçuk aylık nerdeyse iki aydır elinin üzerini emiyor emzik çok denedik almıyor dişde çıkardı ama hala elinin üzerini emiyor emmekte kıpkırmızı oldu eli ne yapabilirim
babykoc Sedaaa55 ne zaman bırakır ki hiç çevremde böyle emen bebek görmedim çok emiyo ya kıpkırmızı oluyo çocuğun eli tam uyudu diyorum elini emerek uyanıyor
Sedaaa55 babykoc bizimki de sürekli baş parmağını emiyordu ben artık çok takılmamaya başladım birgün dikkat ettim bırakmış. Kendilerini keşif gibi düşünün ne zaman bırakacağını bilemeyiz ama
minikoglummmmm babykoc valla burda çok gördüm 3 dört yaşında hâlâ parmağını emiyorlar ben büyük oğluma izin vermedim şimdi dört buçuk aylık bebeğim var o da yapıyor ama ben izin vermiyorum
Bukrelinam Sedaaa55 kaç aylikta bıraktı acaba benim kızım 15 aylık hala da uyurken canı sıkılınca utaninca parmak emiyor gündüzleri dikkatini dağıtıyorum ama.uykuya geçince parmağını emip kulağıyla oynuyor
Sedaaa55 Bukrelinam onun desteğide o ama öyle düşünün uyuması için bi destek o kendi öyle alışmış ilerleyen zamanlarda geçecektir çünki sürekli huyları değişiyor