Oğlum evin içinde sıkılınca yada oyun oynamayinca arada evde volta atıyor yukarılara bakıp gülümsüyor etrafına bakiniyor gülümsüyor tam daire hareketi yapmasada dönüyor gibi gidip geliyor , bu esnada seslenirsek hemen dönüyor bakıyor bize bizimle göz teması kuruyor gözüme bak dediğimizde ,
Normal gelişimi iyi konuşmasında hiç bir sorunyok gayet net kendini ifade ediyor konuşkan , çocukları çok seviyor merhaba snein adin ne nasıl sin diyor telefonda akrabalarla konuşuyor oynuyor paylaşmayı biliyor herkese sarılır öper öpücük atar , bilgi yonundende 20 ye kadar sayıyor sekilleri renkleri hayvanların nerdeyse hepsini biliyor alfabenin bir kısmını elif bayi ,mini ,tekerleme ezberliyor söylüyor bunlar gayet iyi ama işte o hareketi yaptığında gerçekten biraz ürkütüyor beni dua ediyor çocuğa öyle biseyde değil TV izletmedim bir buçuk yaşında kadar sonra ara ara izlettim son zamanlarda yemek yesindiye verdim TV açınca kitleniyor çünkü pek vermedigim için yemek çok yiyor bende bu durumlarda açtım ama onund isinca açmam ben hiç TV izlemiyorum telfon zaten hiç vermem onları kökten kapattık baya azaldı aslında ama geçen bir iki TV gosterdim yine başladı hayalim kuruyor garip garip hareketler yapıyor