Bilgiliannee Rezervasyon yaptırmak istiyoruz ama bu ikisinden hangisi olduğuna bi karar veremedik çok aradayız sizce hangisi daha iyi 🥲
Zumra_Fatma Bilgiliannee villanin yemek v kahvalyisi olacaksa villa ama kahvalti vs onlara ait degilse otel
oglumubeklerken Bilgiliannee villada bütün hizmeti biz kadınlar etmek zorundayız yine, kesinlikle otel. Bende balayı için villa istiyordum çok ama sonradan aklıma bi geldi yani otelde hersey hazır, villada yemek hazirliycam bi de 😅
Bilgiliannee oglumubeklerken Ya evet işte o olmasa varyaaaa beni de o düşündürüyor ne anlamı kalıyor ki diyorum birkaç gün yemek yapmaya ara vermek yerine orda da yemek yapmak o yüzden benimde kafam artık otele yatıyor ..🥲🥲
Selmaozsk İkisinde denedim canım ikisininde farklı avantajları var ama senin ne istediğine bağlı eğer yeme içme derdim olmasın dersen otel ama sakin bi şekilde tatil yapayım dersen villa
Bilgiliannee Selmaozsk Evet sakinlik açısından iyi işte herşey sana ait havuz falan sonuçta aslında yemek konusu da ardı önü kahvaltı ve akşam yenir sonuçta diye düşünüyorum bilmiyorum çıkmazdayım 🥲
expectopatronum Bilgiliannee otel. 5 yıldızlı, 10 yıldızlı, yıldız yağmurlu 😂 benim için tatil yatağımı bile düzeltmek zorunda olmamak yoksa tatil değil ekstra yorgunluk 😅
Sevvl Bilgiliannee villada hergün dışarda yiyeceksenız villa tabiki gitmiştik ama yok merkezden uzak ve bütçeye zarar derseniz otel ama tabi villa ayrı bi güzel 🫶
Semaaa39 Bilgiliannee kocaaaaamaaaaan büyük bi otel tabikide. Villa evden farksız 🤣 bungalova gitmiştik bin pişman oldum hiçbirşey yapmamama rağmen. Ben otel insanıyım🥶
Hellobello Bilgiliannee otell kesinlikle, villa tatili bebekle olmaz ki yine bulaşığı falan hiç gerek yok evden farksız, mama sandalyesini siz temizlemeyin yani tatilde benim kriterim bu😅