Eeco Ben anlatıyorum banyo yaparken duşa kabinin kapısını kapamama anneaa kapıyı ağğğğç kapıyı ağğğpç diye öyle bir can hıraş bağırıyorki sanırsın işkemce yapıyoruzz amaa enn favorimm anne çişe gitmesiğğğn çişini yapmasığğğn🤣🤣 Oldu bitanem skdjf sinirim bozuk kızlar sizinki nelerrr
Aslicamm Eeco şu an yere bi şeylerin düşmesine (23 aylık). Sabah banyo kapısını kapatırken yere havlu düştü askıdan ooo çığlık kıyamet özür diledim havludan öptüm astim filan öyle sakinleşti adhs
ballilokum3 Eeco altını alırken, üstünü değiştirirken ve ayağına çorap giydirirken. Hatta bugün üstünü değiştiriyorum diye ağlamaktan krize girdi yani zor sakinleştirdim 😂 çorap desen 1 dakika ayağında durmuyor asla çıkartıp saklıyor bide
[silindi] Eeco Üstünü değiştirirken Altını bezlerken Kumandanın pil kapağı açılmadığında İstediği bir şeyi açamadığında Yerden ağır bir şeyi kaldıramadığında Mama sandalyesinde yemek yemeden oturduğunda Bu liste uzaaaarr, giderrrr…
Pearlyyy Eeco evde montla dolaşmak isteyip izin vermediğimde, burnunu temizlerken, bişeye ulaşmak isteyip engellendiğinde, altını üstünü değiştirirken, ilaç içirirken 😫😫 işimiz zor ve daha 1 yaşında🥹
kahvekokusuu Eeco tezgaha çıkmasına izin vermedigimde Dışarı ciktigimzda caddeye kosmasini engelledigimde Parkta kaydiraktan kaymak yerine ordan tirmanip atlamak isteyip engel oldugumda Kapiya tirmanmasini engelledigimde Genel olarak tirmaniyor benim kertenkele oglum😂
Deletedmom_110 Eeco vallahi benim kızım daha kriz geçiriyor 5.5 yaşında inan şaşırıyorum hiç dinlemiyor 🥱 bugün oyun alanına götürdüm kahvaltıya gittik dondurma yedik ne yapsam bilemiyorum babasıyla da oynuyor suan ödev yapıyor basındayımmmm sürekli bana yardım et Hayır bunu yapabiliyorsun bilmediğin birşey olunca diyorum ama oooo alisammm cidden çok zor Rabbim sağlık versin
SeverusSnape Eeco uyurken yüzüm ona dönük olmuyormuş, aynı anda nefes alıp vermiyormuşuz diye ağlıyordu geçen akşam. Allah başka dert vermesin yavrucuğuma.🫠