prensesannesi1_ Benim bebegimdede alerji var süt ürünleri baharat zeytin salça vs vs …ve görüyorum çoğu postta alerjik bebeklerle ilgili bu senemi bu kadar çok ilk bebeğim benim
beyser prensesannesi1_ seneyle alakası yok bu işin canım yediğimiz besinlerdeki katkı maddeleri bebeklerin artık zamanından önce doğması bagirsaklarinin gelişmemiş olması hayvanlara kullanılan antibiyotikler gibi bir çok sebep var aslnda daha önceki senelerde de yaygındı alerji ama insan çocuğunda karşılaşınca ne kadar çok bebekte varmış diyorsn ilk kızımı 5 sene önce alerjiyle buyuttm şimdi ikinci kızımi da alerji ile büyütyorum genetikte çok etkili malesef
Zumra_Fatma prensesannesi1_ beni. Kizim yesil kabak domates paylican bygday vs yiyemiyor malesef anlamiyorum kabak cekirdegi vs
durununannitoskosu prensesannesi1_ Bir doktor hamileyken çok ağrı kesici içenlerin bebeğinin alerjik olduğunu söylemişti, alakası var mı bilmiyorum ama ben hiç içmedim hiç birşeye alerjimiz yok belki bağlantısı vardır
prensesannesi1_ TeomaninAnnesi egzama gürültülu kaka kusma 4 buçuk ayligiz 3 aylık olmadan diyete basladim
prensesannesi1_ beyser ayyy çok zormuş nasıl bu süreci atlattiniz tecrübenizi bizimle paylasirmisiniz
TeomaninAnnesi prensesannesi1_ bizdede gürültülü kaka var ama o kadar. Daha 33 günlüğüz. Sıvık yaptığı için diye düşünüyordum ben hep.
beyser prensesannesi1_ canım o kadar uzun bı surecki ben emzirdigim için diyet yaptım sonra mamaya geçtik kızımın alerjisi 16 ay sürdü ama alerjisi geçince herşeyi yedi maşallah bu bir süreç sabir istiyor
TeomaninAnnesi prensesannesi1_ yesil kakamiz var sümüksü oluyor bazen. Doktor cok emdigi icin sindiremiyor ondan dedi. Alerjik bi durum yok simdilik dedi
ugrakyagiz prensesannesi1_ evet galiba bende yaşıyorum oğlum kilo almıyor gram alıyor özel hastaneye gidip liste alan varmı yumurta ve süt süt ürünleri alerjisi olan
Bsradz ugrakyagiz bizim yumurta alerjisi mevcut ama sütte var kendim yiyorum ama ona verdiğimde çok gaz sancısı oldu ve ishal oldu
Kizannesi19 ugrakyagiz sonuç bekliyorum kan almişlardı özelden herşey çıkar dediler ya bilmiyorum alerji doktoruna da son testine gidememiştim çiğ yumurta,süt,haşlanmış yumurta,haşlanmiş patates püresi,haşlanmış mercimek istediler hastalandı gidemedim ona da
Zumra_Fatma prensesannesi1_ mandalina 1 2tanesen bisi olmuyorda kizim gun ixinde 7 8 tane yiyordu cok yiyince yapiyor mesela salatalik bi ara 6 aylik iken pisik yapardi yemezdi somdi cacik yapiyorum bu hafta caciga takti hahaha cok yiyince yapiyor nedense degisik