dugmeninAnnesi Hanimlar evolvia ac verdi doktorumuz diyet mama kullanan var mi kilo aldirir mi bilginiz varsa paylasirmisiniz
Beyzanur dugmeninAnnesi bende kullanıyorum herhangi bi olumsuz yön görmedim doktorumuz önermişti aldık hem anne sütü hem mama devam ediyoruz kusması yok şükürler olsun gaz problemde olmadı 🙏 kilo alımı da haftaya 2aylık kontrolünde bakacağız inşallah faydası olmuştur diye umut ediyorum
Acrbaby dugmeninAnnesi kız kardesim kulkandı yegenime , hiç kilo alamamış diyet mama oldugu için .. kabızlık ve gaz sancısınada hiç faydası olmadığı için doktoru değiştirdi canım . Şuan aptamilin bi mamasını ve rezene kullanıyor.. yeni kilo almaya basladı
dugmeninAnnesi Nurdankaratas reflu sorunu var bebisin Daha yogun kivamli bi mama kusmasini engellemek amaciyla bu mamayi veriyorlar genelde
Sgmzseda dugmeninAnnesi bende kullandım bu mamayı antikolik mama yanı gaza iyi gelio kilo alımı iyi reflü olan bebeklere ar veriolar genelde canım
dugmeninAnnesi Sgmzseda kolik tanısı koymadı reflüsü var bu mamayı deneyelim kivamli oldugu icin kusmasini engeller dedi
ikos58 dugmeninAnnesi ben bır ara kullandım kolık bır bebegım var ama pek fayda etmeyınce gazına bıraktım. Ac antı colık reflusu olan bır bebegın ar antı reflu mama kullanması gerek onlarda koyu kıvamlı bence doktorunuzla bu durumu tekrar gorusup ona gore alın
Sgmzseda dugmeninAnnesi evet kıvamı baya koyu benim bebeğim kolikti bende onun için kullanmıştım ordan biliyorum inşallah iyi gelir bebeğinize