camxays Bebeğim 6 buçuk aylık Labne yapacağım içine koyulacak peynir ne kullanıyorsunuz? Bir de ilerleyen zamanlarda marketten almayı düşünüyorum hangi labneyi kullanıyorsunuz? Lor peynir hakkında da fikir verirseniz sevinirm
esmanur433 camxays ben bebeğime marketten alıyorum keçisütlü labne var migrosta da satılıyor biraz pahalı ama zaten uzun süre gidiyor tuz oranı oldukça düşük veya file marketin harras markasını alıyorum harras markası da hemen hemen her ürünü doğaldır
_tuuggcce_ camxays ben harras markasının alıyorum. Birde biogurme markasının vardı sanırım o da bebeklere verilebilirmiş
Kuzeynepp camxays migrostan bio gurme yada baltalı keçi labne var ama bıo gurmeyi daha cok sevdi. Lor peyniride ınternetten Vitma sitesinden alıyorum.
Mrvsmt2502 pinkooo_02 kızımda yetmiyordu hatta peyaz renkli şeylere mesafeliydi. Hayvan şekilli peynir aldım onu yiyor
esmanur433 camxays hayır baltalı markası en iyilerinden birisi ama çok phalı normal labnenin 2-3 katı yaklaşık
camxays esmanur433 fiyatı önemli değil hangisi bebek için uygunsa önemli olan o, peki kaç gün buzdolabında durur fikriniz var mı kaç günden sonra bozuluyor
Deletedmom_89 camxays Ben de hep labne yapacağım yapacağım dedim süzme peynirle yapıyorlar ama asla yapmadım hdkdndns. Kiri’ninkini alıyordum oğluma. Lor da file marketin harras loru var katkısız 🤌🏻😙