gunesinayi0301 Evet kızlar bugün burda hava çok güzel güneşli Görümceme oturmaya gidicez ordan bebisimizi masal parkında eglendirecegiz sizler neler yapicaksiniz orda havalar nasıl gelsin pazar planları 🤪🤪😁😁😁
uykusuzanne__ gunesinayi0301 2 gündür ramazan hazırlığı yapıyorum öldüm bitim o yüzden bugun evdeyim dinlenecem
BuzluKahve gunesinayi0301 Kahvaltımızı yaptık. Akşam üzeri kayınvalideme gideceğiz. Bana en sevdiğim yemeği yapti❤️ Yemekten sonra kızımı halasına, oğlumu anneme bırakıp, eşimle alışverişe gideceğiz. Sonra da sinema. Oğlum bu gece annemde kalacak.
Zlm gunesinayi0301 kızı kursa bıraktım onu bekliyorum hava yağmur yağacak gibi aslında oyun alanına götürmek istiyodum ama pazar çok kalabalık olur bakalım evde durcaz büyük ihtimal
prenses_prens gunesinayi0301 Bugün oğluşumun doğum gününü yapacağız. Oğluşumu öğlen uykusuna yatırdım. Kızımın saçlarını düzleştirmeye başlayacağım🥰🥰 Organizasyoncu gelecek 3 gibi hazır olmamız gerekiyor 😍
Umutdamla20 gunesinayi0301 eşim bı koltukta yatmıs telefon elımde ben bı koltukta telefon elımde cocuklar odayı yıkıyo suan şahane pazar 🤣