ebrukesicii_93 9 aylık ve 1 aydır emmiyor deniyorum olmuyor mamaya başladık ve arada arı mama veriyorum sürekli olarak arı mama versem bı problem olur mu ??
Zuleyha__19 ebrukesicii_93 arpa unlu mama yap canım arpa unu su ve biraz zencefil sindirimi kolay olsun diye ☺️
karal ebrukesicii_93 Şekerli mamaları tercih etmeyin,bebeğiniz ilerde obezite sorunu yaşar.Bebelac mamasını deneyin fiyatı uygun,,içeriği sağlıklı.Arı mamasını hiç bir doktor tavsiye etmiyor..
seyreksevim ebrukesicii_93 şekerli ve pişerek yapılıyor vitamin filan kalmaz içinde ben o yüzden tercih etmiyorum
ozlem_oz arı mama çok şekerli içeriği iyi bir mama değil doktorumuz şeker hastası bile yapabilir bu kadar şeker tüketmek demişti içeriği anne sütüne yakın iyi mamalar var uygun fiyatlı Bebelac alabilirsiniz mesela
ozlemsenel Süreli olarak arı mama mı? Sizce olmaz mı bi problem bence kendiniz de sorun olacağını gayet iyi biliyorsunuz. Sürekli şekerli pirinç unu ile bebek beslenmez
Nazbayram ebrukesicii_93 belki hiç bişey hazırlamaya vaktin yokken pratik diye arada verelebilir ama berzman verilmez tabiki zaten çocuğunuz 9 aylık olmuş gayet güzel ek gıda yiyebilir ana öğün mama verip ara öğünlerde kendinizin hazırladığı sağlıklı şeyler yedirmenizi öneririm .