rabissmndrc Merhaba anneler, bebeğim 7 ay 6 günlük artık ek gıdadayız fakat benim sütüm yetmiyor gibi hissediyorum ve mama vermeye başladım sma almıştım bir aya yakındır kullanıyorum. Önerdiğiniz başka mama falan var mı? Yardımcı olur musunuz?
slngkts rabissmndrc sma gayet iyi bir mama. Bizde onu kullanıyoruz. İlk hipp denedik fışkırır tarzda kusturmuştu, bebelac gold ishal yapmıştı. Bebeğiniz sevdi ishal ve kusma yapmıyorsa değiştirmeyin tabi kilo takibi de yaparak 🥰
mooomm01 rabissmndrc benim bebe 1.5 aylık prematüre doğru doktorumuz bize aptamil prosyneo başlattı kilo alımı düzeldi ve bir yan etki de görmedik kuzum :)
vaybenimhalime rabissmndrc Bebeğin sevip sevmemeside çok önemli. Ben oğlumda Holle kullanmıştım. Kızım sevmedi. Holle’ye benzer olduğu için Golden Goat denedim ama onuda çıkardı. Evolvia kullanıyoruz.
bbtuba rabissmndrc merhaba canım deneyerek bulmamız lazım. Ben ilk hipp organik combiotic verdim 3 aydan sonra kilo aldırmadı. Sma optipro ya geçtim çok güzel yaradı maşallah. Kimi mama bebeğe yaramaz kimi ishal yapar kimi gaz kimi kusma. Sma optipro iyidir olmazsa bebelac gold dene. O da olmazsa sma comfort dene sevgiyle büyüsün 🙏🤍