Deletedmom0035 Izmide bebeğini spaya götürenler yer ve fiyat bilgisi verebilirmisiniz .Memnun kaldınızmı? Ben evde oğlumu yıkayıp masajını yapıyorum her banyodan sonra fakat orayada bi götüreyim istiyorum😊
Rabiaustkt Deletedmom0035 ben götürüyorum üçüncü ye gidicez. Beylikdüzü'nde babygospa diye bir yer memnunum
Ummahanaydn Deletedmom0035 dauble baby spa diye bir yer var form bornovanın orda yarın 7 buçukta randevumuz var bakalım memnun kalırsam tekrar yazarım canım
sahikakocarslanli Deletedmom0035 hemen söyleyeyim canım 3 kez götürdük oğlumu çok güzel bi yer forum Bornovani n orda avcılar da double bouble baby sıpa var 100 tl fiyat yarim saat 40 dk kadar yuzuyo sonra masaj yapıyolar benim oğlum çok seviyor tavsiye ederim
sahikakocarslanli Ummahanaydn içiniz rahat olsun oğlumu oraya 3 kez götürdük güzel bi yer ve ilgililer önümüzdeki ay nasipse gene goturcem
sahikakocarslanli Deletedmom0035 evet tek kişilik ama bi de parti havuzu var oraya arkadaş grubu kuzen vs ile birlikte sokabiiylrsujuz tek giderseniz tek kişiliğe giriyosunuz ve işlem bitiminde havuzu bosaltiyolar yeni gelene temiz olsun diye steril bi yer yani benim gözlemlediğim