merveer96 Kızlar bebeğim 4 ay 22 günlük. Ama şeyi merak ediyorum ne zaman yabancılara gitmeyip bana sarılacak 🙈 bebeğim emmiyor süt sağıp veriyorum bu yüzden bana düşkün olmayacak gibi geliyor kaygılarım var hemen bu zamana gelip bana sarılsın istiyorum 😂
aysebb merveer96 4 ay 10 günlüğüz biz. Benim kız başkasının kucağına gidince babası hariç direk ağlamaya başlıyor. Bana ve babasına bakıp içlenip basıyor yaygarayı 😂
tuba2323 merveer96 Yahu emme ve bağın ne gibi bir ilişkisi olabilir Onlar bize kordon ile bağlıydı hatırlatırım Daha çok küçük ilerde sizden başka kimsede durmuyor diye sıkıntı yaşarsınız
Atlasligunler merveer96 anneye düşkün olunmaz mi? Benim oğlum 1 buçuk yaşında başkalarına gidince ben çok mutlu oluyorum demek ki güvenli bağlanma sağlanmış. Onu terk etmeyecegimi biliyor. Sizinki şuan küçük bir kaç ay sonra belki istediğiniz olur ama ilerisi için kesinlikle böyle bir şeye sevinmeyin derim
3kedili2bebekli merveer96 sizin kokunuz yeter ona merak etmeyin tamamen mama veren anneler ne yapsin o halde teyzem hep mamayla büyüttü çocuk 20 aylık hala annesine aşırı düşkün kıyamet koparıyor ayrı kalamiyor tuvalete bile gidemiyor 😀
merveer96 Atlasligunler çalışan bir anneyim ve daha çok küçük olduğu için istesemde istemesemde başkasında durmak zorunda olacak 😞🙈