vaybenimhalime mstfakbratalha Fırında kaşarlı patlıcan, meyhane pilavı, sezar salata, yoğurtlu köz biber
[silindi] lidokain kuru biber dolmasi arasicaktır pirinc pilavi ana yemege eslik eder ikisi ayni anda yenilmeyecegi icin gayette uyumludur
ayseee_ mstfakbratalha eşimle konuşmuyorum dünde yapmadım yemek bugünde yapmicam,tâ ki kıymetimi anlayıp özür dileyene kadarda yapmicam ☠️
Denizkiziyiz [silindi] menü uyumlu ve güzel, her pirinçli yemek aynı lezzeti vermez 😀 Bende genelde hep öyle yaparım ara sıcak olarak dolma sarma ana yemek se pilav:) afiyet olsun şimdiden
taa Mantarlı tavuklu fırında güveç Pirinç pilavı Mevsim salata Ayran Tatlı yapmadım artık gelirken eşim ne getirirse 😍
[silindi] Denizkiziyiz benimde ara sicakta dolma ve sarma olmazsa olmazimdir damak tadimiz ayniymis 😊 tesekkur ederim sizede afiyet olsun🩷
nidan34 mstfakbratalha misafirim var biraz ani oldu tam gelip gelmeyecekleri belli değildi fırında tavuk Şehriye çorbası Pilav Havuç tarator Patlıcan biber kızartması Salata Birde kek yaptım Çorbamdan emin değilim 🥹