Dedektifgadget BİM’in. Bezi jenyy willy kullanıyorum dün geceden beri sürekli sızdırıyor yani ilk başlarda iyiydi niye şimdi sızdırıyor anlamadım bu bezi kullanan var mı ? sızdırmayan bezler hangileri?
Rwerdst Dedektifgadget ben goon premium soft kullanıyorum. Hiç sızma taşma pişik yaşamadım Allaha şükür. Öneririm.
karakurtt Dedektifgadget bebeğiniz kaç aylık?benim kızım 22 aylık . Ben normalde molfix kullanıyorum ama ikidir bim markası alıyorum molfix bim karısık kullanıyorum suan da ama pek sızdırmıyor gec değiştirince hangi bez olursa olsun sızıyor molfix in sızdırmışlığıda olmuş . Ama sleepy nin sarı paketli sini aldm her alt değiştirmede bütün kıyafet değişiyordu berbat bir bez
haziran09 Dedektifgadget rica ederim💮e bebekte falan var ama biz hep internetten alıyoruz daha uyguna geliyor☺️
Dedektifgadget karakurtt hmmm anladım canım sadece gece sızıyor gündüz sık değiştirdiğim için herhalde 2 aylık bebeğim banada eltim önerdi bu bezi
ArvenMom Dedektifgadget prima premium care kullanıyoruz doğduğundan bu yana hiç sızdırma taşma sorunu yaşamadık