cnslsfr Doğum yapalı 4,5 ay oldu normal doğum yaptım. karnımda değişik kıpırdanmalar hissediyorum neyin nesidir anlamadım. hamile değilim ama aynı ufak bebek tekmesi gibi hissediyorum ya. yasayan var mı bu durumu?
tuba2323 cnslsfr Anneler doğumdan sonra birkaç ay hayalet bebek tekmesi hissederlermiş 4 ay oldu hala bende de oluyor
nazlimom_ cnslsfr bilimsel olarak açıklanmış bende geçen gördüm instagramda hayalet tekmeler oluyormuş doğum sonrası 🤣
minikoglummmmm tuba2323 😂😂😂 geçen bana da oldu oturup ağladım bebeğim dört aylık ve 16 aylık oğlum var çok kötü olmuştum
mirayada-sevda tuba2323 şok oldum şu an şoook 😲 ben de 7 aylık regl olmadım hiç karnımda kıpırdanma hissedittim hemen koşup gebelik testi yaptım ihtimal olmamasına rağmen tabiki negatif çıktı ama ben ara ara hala hissediyorum şok oldum kimseye de diyemiyordum saçma gelir kesin psikolojik kendi başıma korkularımdan falan oluyo sanıyordum
SeverusSnape tuba2323 ben 4,5 sene önce doğum yaptım, hala bazen hisseder ve tedirgin olurum. İlginç bi durum.😅
cnslsfr nazlimom_ anneme sordum o da “adet olamadın ya kan pıhtısı dolanıyordur orda” dedi o da mantıklı geldi bilemedim
Birprensessannesii cnslsfr bende öyleyim sanki karnım da bebek geziyor tekmeliyor gibi oluyor doğum yapalı 6.5 ay oldu ama hala ara ara öyle oluyor
cnslsfr Birprensessannesii çok değişik ya anneme sordum, adet olamadın ya kan pıhtısı oynuyordur karın bölgende dedi
Meri-Mel Babanem rahmetli ebe idi eski insanlar bilimsel değil belki ama bebek yatağı bebeği arayıp kendini vuruyor arıyor bebeği onları hissediyorsun derdi öyle çok ağlamıştım ki lohusa psikolojisi 😅😅😅
cnslsfr Eloooooo ben de önce acaba mı dedim imkansız olduğu halde, sonra dedim ki tekme atacak kadar büyüdüyse karnım da büyürdü heralde dedim 😂
Yaseoo cnslsfr kızımda olmuştu smdı 1 yaşına girecek oğlum var ara ara oluyor hata ben hamileyim galiba acaba normal doğum yapanlarda mı oluyor merak ettm
Birprensessannesii cnslsfr ben adet oluyorum ama hala devam ediyor hamile olduğum kızımın tekmeledigi günler aklıma geliyor hoşuma gidiyor 🥰
Reyhan34 cnslsfr ben çok fazla yaşadım geçen ay çok korktum hayalet tekmeymiş adı araştır canım bağırsak hareketleri oluyormuş galiba korkma yani
Yaseoo Reyhan34 bu ben aralık ayında gecikme yaşadım o günden sonra piskolojim bozuldu resmen korkuyorum sürekli test test. Kan vermeye doktora gitmeye korkuyorum