Alparslanegetugce Bebeğim 20 günlük ve 2 gecedir emmek istiyor yatağına yatırıyorum uyuyunca 5 dk sonra yine ağlıyor emzik de tutmuyor ağlıyor ama gündüzleri yapmıyor emiyor uyuyor gece başlıyor bunu yapmaya
Hilalavccc Alparslanegetugce Gece gündüz ayrımı daha yapamadıkları için o saatlerde uyanıkta olabilirler
dilberhala1 Alparslanegetugce Günden bildiriyorum akşam 10 dan sabah 5 e kadar ara vermeden beni emiyor allaha isyan etmek istemiyorum binlerce kez şükürler olsun bana böyle bit evlat nasip etti çocuğuma ölürüm onun için her şeyi yaparım ama nefret ettim emzirmekten
Alparslanegetugce dilberhala1 ben bile sinirimden mamaya başlatmayı bile düşündüm bir kere kokumuzu aldılar
dilberhala1 Alparslanegetugce Geceleri 20 dk nefes alabilmek için 90 cc veriyorum onu içiyor üstüne saatlerce emiyor beni sütüm de var doyuyor eminim çişli kakalı bez sayımız günde 8 10 arası bağımlı oldu yani 😂
Alparslanegetugce dilberhala1 bende emziriyorum doyduğuna da eminim 2 3 saatte bir çişlibezini alıyorum ama işte emmesinden de belli emzik niyetine kullandığı gündüz böyle yapmıyor gece yapıyor bakalım inşallah 2 günlük bişeydir 🥹