Pinardgn-22 Kızım 4.5 yaşında her gece nazende öğlenleri olmak üzere fix gece 1 kez bazen 2 kez altını ıslatıyor gün içinde sıklıkla da tuvalete gidiyor neden olur çare nedir bı fikriniz var mı?
Synmannesi Pinardgn-22 psikolojik olabilir tramva yaşamış olabilir üstüne çok gitmeyin görmezlikten gelen düzelecektir bir süre benim abimin çocuğu da da böyle olmuştu kendiliğinden düzeldi gecelere 1.02 kere tuvalete kaldırın yatmadan önce sıvı şeyler tüketmesine izin vermeyin
Ay-Bek Pinardgn-22 Benim de oğlum 4 yaşında bizde de aynı sorun var. Geceleri her gün tuvalete kaldırıyoruz mecbur. Uykusu ağır biraz yaptığıını anlamıyor sanırım. Çok kötü oluyor geceleri de yapınca yorgan çarşaf yastık yıka 🤦♀️🤦♀️ 5 yaşına kadar normal bir durummuş 5 yaşından sonra olursa doktora başvurun diyorlar
Pinardgn-22 Synmannesi her. Yolu denedim ama nafile olur dedim kızmadım yapma dedim kızdım hiç bı şey demeden üstünü değiştirip geri yatırdım nafile hiç biri sonuç vermedi çok yıprattı beni de
Pinardgn-22 fadikada evet sürekli gelir enfeksiyon dan suphlendim ama acıma yanma olmuyormus idrar rengi açık
Synmannesi Pinardgn-22 bir zaman yapıyorlar sonra düzeliyor yengem de diyordu her gün altına yapıyor anlamadım diye hep mi böyle 5 gündür felan mi
Elaaras 7 yasinda oğlum hala haftanin 3 günü kesin yapıyor. Anlattım kızdım olmadı komple her şeyini değiştiriyorum.uykusi çok agir
Nafe Elaaras merhaba benim bir tanıdığım da aynı sorunu yaşadı idrar torbası küçükmüş ölçüm yaptılar gün için de çişi gelince 5 dk tutup öyle gidiyordu sonra 10 dk derken çözüm oldu sizinki nin de belki böyle bir sorunu vardır