Nkml Kızlar bebeğim bugün 9 aylık oldu daha diş cikartmadi emekliyor ve bir yerlere tutunup ayağa kalkabiliyo galiba bu gidişler önce yürüyecek ama ne zaman diş çıkaracak
KLORAK Nkml aynı durumdan geçtik canım 11 aylık olacak yürüyor yavaş yavaş ama dişler yok 😅 çok kabardı ama patlamak üzere bembeyaz
kandelci @Nkml bende aynı şeyleri düşünüyordum ama 10. Ayında bı anda çıkardı . Bende ilk yuricek diye düşünmüştüm ama diş çıkardı . İki tane birden hemde. şimdi yaşını doldurdu iki tanede üstten gelmek üzere .
Elifdemir1907 Bizimki de ,8 buçuk aylık dişler yerleşmiş baya zorluyor ama daha cikmadi 😕😕 bizimkinin ellerinden tutunca yuruyo ama hiç biyere tutunma çabası emekleme çabasi yok anca yurutecin içinde fırıl firil yürüyor
Hyesim Nkml kızım 14 aylıkken cıkardı. 18. Aya kadar vakti var diyor doktorlar o yüzden telaş etmeyin. Birde D vitaminini düzenli olarak verin mutlaka
Nkml Hyesim Hyesim D vitamini her gün aynı saate mi vermek zorundayız ben bazen akşam bazen sabahleyin veriyom
kandelci @Nkml yok canım koltukları falan tutup yürüyordu sadece sonra bı anda diş çıkardı yeni yeni yuruyor