Sevvoo Arkadaşlar reglinin kaçıncı günü gidip taktirmam doğru olur taktiranlar yardimci olabilirmi acaba ??
Sevvoo G_ADAN reglinz yoğun olması mı laZim kusura bakmayın eşim ona göre izin alicak o yüzden detaylı soruyorum bi de tahlil yapılıyor mu acaba teşekkür ederim cevabınız için
Bebegimm Ceren @Mervee98 Ben adet olmadan taktırdım söktürücü falanda takılmadı 40ımdan sonra kontrole gittiğim için ilişki yasaktı o yüzden direk takıldı eğer ilişki olsaydı bebek varmı yokmu diye bakıp öyle takıyorlar
Meryemak Ceren bende 4bucuk ay önce doğum yaptım hala adet olmadım geçen hafta taktırdım adet olmadığım için kan testi istediler hamile olup olmadığımdan emin olmak İçin
G_ADAN Sevvoo yok canım yoğunluğu önemli değil regl olman yeterli 2 yada 3 hatta bazı doktorlar regl olmadan daa takıyor
Mervee98 Bebegimm evet öylede takılıyo ama adetliyken rahim aşağıda oluyomuş o yüzden takarken daha kolay ve acısız oluyomuş gerçi adetli olmayıp acı hissetmeyende var ah bide ben cesaret edebilsem
Bebegimm Berkeras sinek ısırığı gibi dedi doktorum ben yinede kasıldım sonra ne zaman takcaksınız dedm taktım bile dedi düşün yani 😁😁😁
CemreKerem Berkeras hayır kuzum ya zaten küçücük bişey o ona dayanamayan ilişkiye nasıl giriyormuş abartmislar
Bebegimm Berkeras ay ne abartmışlar 😁😁 bakma sen onlara valla sadece kasılıyorsun oda bilinç altı işte acıyor diye
Berkeras CemreKerem yani hiç acımıyor diyorsun taktırmayı düşünüyorum ama cesaret edemedim bi türlü YÖK batıyor yok acıyor adetin düzensizleşiyor felan diye