AslanAnnesii12 Arkadaşlar bebeğim diş çıkarıyor. 2 gündür ishaldi poposu fena pişik oldu. O kadarda dikkat ettiğim halde. Sudocrem kullanıyordum bugün mustela aldım. Ama sanki etki etmeyecek gibi. Önerileriniz var mı ? Lütfen yardımcı olurmusunuz?
nebutantana30 AslanAnnesii12 ben travazol kullanıyorum sabah akşam gün içinde de hametan kullanıyorum benimde bir süredir kötüydü çok şükür birazcık iyi oldu bide sürekli bez değiştirmek gerekiyor
sakinolpelincim AslanAnnesii12 bende de aynı sorun var ama sudocrem çok etkili bir krem değil. Islak mendili suda yıkayıp yıkayıp temizledim. Hametan sürdüm madecasol deneyeceğim Bepanthol ve mustela ise yaramadı her seferinde başka bir krem sürüyorum.
Sare5557 Doktorum bepanthol sensiderm aldırmıştı bana normal bepanthol değil muhakkak sensiderm olması lazım cildini suyla silip iyice kuruladıktan sonra sürün cok cabuk iyileştiriyor
Meryemneva Bizdede aynı problem oldu yürüyemez haldeydi ishal için şurup verdi doktorumuz , hamezinc ve bebek pudrası kullandım bir de banyo yaptırdım suda oturttum biraz 1 günde geçti çok şükür 🤲🏻