Belizdeniz Gün içinde neler yiyor? Rafine şeker veriyor musunuz evde yaptığımız kekin içinde bile rafine şeker var bunun gibi şeyler ?
Colahusu Belizdeniz kek vb olursa yer her gün vermiyorum kahvaltıda ekmek tüketiyo akşam yemeklerinde tüketmiyo ara ögünlerde de yogurt meyve falan veriyorum öyle cok ögünümüz yok yani
livanurvealpinannesi61 Colahusu kilosu çok fazla yani benim oğlum 3 yaş 16.500 kilo ona bile hemşire fazla bile demişti sizin daha 2 yaşa girmeden 15 kilo dikkat edin biraz
Colahusu livanurvealpinannesi61 bizde fazla ögün yok bi kahvaltı bide akşam yemeği oda 6 dan önce akşam yemeği yemez ara ogünlerde yogurt ve meyve tarzı atırtışmalıklar yer aslında öyle fazla yemiyo ama iştahı iyi
Irmakmelegim Colahusu benim kızımda suan2.5 yaşında 12.5 kg 93 cm maşallah i var bebeğiniz bnce kg var bir tık dikkat edin derim şeker den uzak tutun rafine şekerden bahsediyorum bol Sebze et sağlıklı beslenmesine dikkat edin pilav makarna çok sık vermeeyin
Miniktirtillarimm 16 aylık ikizlerim 11.5 kilo yani bana biraz fazla geldi maşallah iştahlı bir bebek sanirim fakat yeme düzeni olusturmalisiniz bana sağlıksız besliyorsunuz gibi geldi.
mertinannesi__ Alerjikrinit meb benim oğlum 16 aylik 9 kilo nasıl hallettin kilo olayını kafayı yemek uzereyim
Alerjikrinit mertinannesi__ emzirmeyi sonlandırdık 23.ayında 1 buçuk ay olacak işte hemen düzeldi yemesi anında farketti kilo
Badeninannesi1 Heymissbon benimki de aynı yiyor tabi dönem dönem yemediği de oluyor ama hep aynı yani gram oynamıyor