Seysey11 Kızlar 3.ayda başlayan var mı? Biz 3 ve 5. ayda bexsero, 7.ayda nimenrix yaptırdık. 13.ayda da hatırlatma dozu vardı bu doz hem bexsero hem nimenrixe de mi yapılacak bilenler varsa açıklarsa sevinirim 🌸🌸
Gizzzzz-giz Seysey11 her doktor farklı takvim yazıyor kızımın 3 5 bexero 12 nimenrix 13 bexero doktorunuza tekrar danışın
zmiraymom Seysey11 merhaba bizim doktorumuz şu şekilde planladı bize 3 ve 5. Ayda bexsero 12. Ayda nimenrix + bexsero eğer 3 ayda değilde 5 ayda başlanırsa 5 ve 7. Ayda bexero 13. Ayda nimenrix + bexsero şeklimde biz 3. Ayda başladık
Seysey11 Heymissbon teşekkür ederim🙏 peki sizinde mi takviminiz böyleydi bu menenjit aşısı çok kafamı karıştırıyor
Heymissbon Seysey11 hayir ben yasindan sonra basladim.. takvim bellidir aslında başlanılan zamana gore doz ayarlanir.. siz nimenrixe 6. Aydan sonra basladiginiz için 2 doz yapilacak.. bexsero da 3 doz.. o yuzden o ayda 2 doz birlikte uygulanacak
Seysey11 zmiraymom yaşından sonra yapılıyor sanırım ilave fakat ben de emin değilim doktorumuzla görüşücem