Serap-asel yenianne9087 evet yaradı bıde bız tamamen evi sıldık herseyı yıkayıp utuledık poşetlere koyup balkonda beklettık 1hafta
yenianne9087 Dlnsbl hazır dediğiniz katranlı kükürtlü değil mi emzirirken sıkıntı olmadı yani gögüsünizi silip emzirdiniz
Dlnsbl yenianne9087 hiç bir sıkıntı olmuyor tüm aile üç gün sürün sonra yıkanın evet göüsünüzü temizleyip verebilirsiniz
AysenurBaran yenianne9087 evet nerdeyse bütün uyuzlaçlarınj kremleri losyonları kullandım en. Etki eden bu oldu
ahsengunesveannesi yenianne9087 xabion kullandim pembe olanı bebege yeşil olanı bana emzirirken de göğsünüzü yıkayıp silip emzirin.
yenianne9087 ahsengunesveannesi en cok bu gelmis bebegimde belirti yok ama pembe olanı da bebegim icin alıp kullanayım o zaman
ahsengunesveannesi yenianne9087 alıp kullanın.Uyuz varsa öldürür yoksa bulaşmasını önler dedi doktor bana.
yenianne9087 ahsengunesveannesi eczaneden temin ettiniz di mi bir de bu ilacta mı uc gun ust uste suruluyor
ahsengunesveannesi yenianne9087 eczaneden aldım.2 gün üst üste sürüp 3ncü gün banyo şeklinde yapıyorum ben.
yenianne9087 ahsengunesveannesi son bir şey daha sorsam, bebeginize de surdukten sonra uc gun beklettiniz mi yoksa birkaç saat bekletip mi sildiniz🙏
ahsengunesveannesi yenianne9087 ben 2 gün üst üste sürdüm,silmedim geri vücudunda kaldı 3ncü gunde banyo yaptırdım.Devamli bu şekilde yaptım krem bitene kadar