egehanbebek kesinle stres yapma, ben de aynı durumdaydım hatta lohusa psikolojisiyle hep cok ağladım. Ama şu anki aklım olsa hiç öyle yapmazdım. 1 ay vile yetmeyecek dediğim sütümle su an çok şükür 6. Ayımıza giriyoruz. Mochi pompa var, önce emzir mesela sağ göğsünü emzirdiğinde sola geçtiğin zaman sağ memene mochi tak bi sonraki emzirmede tam tersi uygulama yap, çıkan sütü kaşık biberonla içir. Mamayı da üstüne içirirsin ama yine kaşık biberon ver bence çünkü meme reddi kolay kolay olmuyor. Bir de bestlak damla ve ben rezene çayı içtim hep ve tabiki uyku, su. Geceleri ben genelde emzirmeyi tercih ettim ama çok uyandığında ilk aylarda mama takviyesi tabiki yaptım. Şu an sabaha kadar beni emiyor sadece, çünkü gece emzirdiğimiz zaman sütümüz daha çok artıyor ve tabiki süt üretimi daha fazla oluyor. 1 ay bilgisizliğimle çok mama tüketmiştik ama 2. Aydan itibaren hep dengeli ve daha az mama takviyesi yaptım ben. Kilo alımı da gayet iyiydi. Yeter ki sütüm yok deme olsun 20 ml bile olsa içsin bebeğin. Sağlıkla büyütün😇🌸