Aybirkorunbe Uykusuz-annee Bilemedim ya bence dediğim gibi ara ara yoklayın eşinizinde istemesini sağlayın
O1Anne Uykusuz-annee iyide erkeğin tesettürne aykırı değil ki kısa kol giyebiir yani ne ayıp ne günah olur 😁
Uykusuz-annee O1Anne evet bende öyle dedim şort terlik giyemem utanırim diyor cidden o konudan dolayı çekiniyor 🤦♀️
Deletedmom_9857 Uykusuz-annee Eşiniz istemiyor olabilir mi pek mantıklı değil çünkü onun kısa kollu giyip utanırım demesi
Uykusuz-annee Deletedmom_9857 yok gerçekten utanirmis :) şort terlikte giymemem diyor kendisi Antalyalı olduğundan 🤣
kacakcay Uykusuz-annee yok canım ne alakası var niye kinasinlar yanında araplarin elbiselrinden giyecek hali yok ya gayet normal
Uykusuz-annee Eslem123_ sort terlikte giyemezmis benim yanımda öyle 🤣nadir giyiyor tamam bende dikkat ederim dedi giymek istersen dedi sonunda 🤣
Uykusuz-annee O1Anne yok denize gittiğimizde falan giyiyor genelde bide diz üstü giymez tam sınırda giyer Antalya’da memlekette nadir oda
Elmsnghn Uykusuz-annee bunu erkek sormuş olmalı Yoksa bir erkeğin kisa kollu giymesinde ne gibi bir sıkıntı var anlamadim🤷