cnslsfr yegenimin burnuna nar tanesi kaçtı biraz geriye gitti cımbızla almaya çalıştık olmadı serum fizyolojik denedik daha çok canı yandı ne yapmak gerekir
Mervetnl cnslsfr çubuk sokun birde. Allah aşkına panik halini bırakın sakinleşin ve hastaneye gidin 🙏🏻 Geçmiş olsun
elifminamom cnslsfr bi video görmüştüm sümkürtüyordu diğer burun deliğini eliyle kapatıp bi denesenize
cnslsfr Htckbra0716 Sarikuzumalp _xAzrax_ öyle yapacağız önden belki biz bir seyler yapabiliriz diye düşündük ama olmadı. teşekkürler 🙏
cnslsfr Mervetnl Panik değiliz sakince bir seyler deniyoruz, başlığı dikkat çekmek için öyle yazdım malum kaynana postu olmayınca başka türlü bakmıyorlar :)
Birprensessannesii cnslsfr valla kusura bakmayın ama buraya yazdığınız arada hastaneye gitseniz daha çabuk sonuç alırdınız kimseye sitem etmeyin
cnslsfr Birprensessannesii hastaneye gitmeyi biz de biliyoruz hayatım kızın eşi çalışıyor götürecek kimse yok o gelene kadar kendimiz deneyelim dedik. bizim de kafamız çalışıyor merak etmeyin.
oglumherseyim_ cnslsfr İnsanları terslemeden önce böyle önemli bir olayda buraya yazmak yerine 112 yi arayabilecek kadar kafanız çalışsa daha iyi olurdu. Kimse yoksa 112 var. Bu arada kafanız çalışsa lafını siz yazdığınız için yazdım
Birprensessannesii cnslsfr dolmuş ta mı yok belediye otobüsü taksi bir sürü alternatif var ben çocuk için endişe ettim bişey olur diye ters cevap vermedim yani
112canan cnslsfr o zaman yapacak bi şey yok nefes alıyosa babasının gelişini bekleyeceksiniz acilde çıkarırlar
gulirmak cnslsfr kızım burnuna minik karton parçası koymuştu gözükmüyordu bakınca ağladı o korku ile sonrasında ağzından çıktı geniz yolundan muhtemelen soluk alıp verıyorsa genzınden ağzına gelir ama siz genede sağlık kuruluşuna gidin geçmiş olsun
Kizlarimbenimcanimmm Siz farkindamisiniz doktora gitmediniz mi Vezirköprü de bi cocuk nar tanesinden öldü duymadiniz mi vermeyin şunları bebeklere ya
haydii Kizlarimbenimcanimmm Ay nasıl kiz allah korusun benim oğlum 2 buçuk yaşında yiyor ama ben korktuğum için sıkıp veriyorum oda 15 günde bir falan yani of of
Mervetnl Kizlarimbenimcanimmm ne meraklılar ya gerçekten anlamıyorum 🤷🏻♀️ Büyük konuşmak istemiyorum ama dikkat etmek lazım
ddenzege Kizlarimbenimcanimmm ayy cıddı mısınız Benm oğlum çok sever 2 yaşında hep verırım ay vermem uzun süre çok korktum