kizlaaaar kolik oglum yavas yavas kendine geliyor aglamalar yerini yavas yavas gulmeye aliyor (tam anlamiyla bitmesede) 😅 ilk tartismalarimi okusaniz bu mutlu anne o muymus dersiniz hayata küsmüstüm düsünün ki 7/24 aglayan 0 uyuyan bir bebege sahiptim gazlı, kolik …. her sey daha da guzel olmaya basliyor insallahhh suan aciktigi an mamasini , uykusu geldigi an uyumasini, alti pisse hemen degismesini saglarsam iki uyku arasinda aglamadan kendine kendine maksimum 1 saat takilip tekrardan uykuya dönüyor 💗🥹 varsa bebegi kolik olan anneler umut olalım 🥲 ben cok caresizdim psikolojim bozulmustu yeni yeni toparliyorum … evettt simdi gelelim asıl konumuzaaa bugun tam 3 ay 1 gunluk eller surekli agzindaa agular 2.5 aylikken basladiii huuu huuuuu diye konusuyor benimlee goz takibi vs iyi kafayi kaldiriyor surekli oturmak istiyor gibi cok tuhafima gidiyor ve iki yana dönmeye basladı (tam bir dönme değil) 🪬🧿 salyada artis var sizin bebislerinizz neler yapiyor bu ayyy aktivite olarak oyun halisi var onda vakit geciriyor oyuncaklara bakiyor zeka kartlari ile tummy time yapiyoruz siyah ekranda sarki aciyorum ve karsisina gecip dans ederek bende katiliyorum sarkiya gibi gibi… ellerini yumruktan yeni yeni acmaya basliyor umarim bunuda gelistiririz .. aktivite önerisi alabiliriizz toplanalim hep beraber sohbet edelim birazcik 💗 uyku sorunumuz gunduz hala devam ediyor pilates topunda ziplayarak uyumaktan ayakta sallamaya gectik desteksiz asla uyumuyor sallama durdugu an uyaniyor gunduzleri gece allaha sukur oyle degiliz .. uyku icin de oneriler alabilirim alisacak diye korkuyorum bu arada cocuk gelisimciyim ozel egitim alaninda 5 sene calistim yani neyi yapmicam cocugum uzerinde dediysem hepsini yaptim arkadaslar birdaha buyuk sozume tovbe 😂 annelik delilikmis bunu anladim birde ve surekli bir vicdan muhasebesi ve cok sevmeeeekkkkkkk ahhhh yeter bu kadar 🥹💗