themuhtesem yanaklibebek evet ama yedek poşet almak zorundasınız biz 6. Aydayız 3 yedek poşet bitirdik
kimbumadam yanaklibebek Çok dayanmıyor içindeki canım ekstra alman gerek Bamm bamm tavsiye ederim Korbeldem çok daha iyi ve hesaplı
maygirl kimbumadam bam bam cop torbasi korbel kowaya uyuyor mu? E bebekten 1 kez almak istedm satış danismani bam bamın korbele uymadigini soyledgi icn korbelin kemdi poşetini aliyorum hep kowasina.
yanaklibebek cokisimvardahacocukuyutucam koku geçirmesin de napalım 😂 normal bir çöp kovası da hemen hemen 500 zaten😂
Mnli cokisimvardahacocukuyutucam değil valla öyle bir koku ki bizim diğer evimizde çöp sabah akşam alınıyordu o zaman bile sıkıntı oluyordu bu evde sadece akşam alınıyor mümkün değil 24 saate yakın durması ek gıdaya geçtikten sonra felakete dönüşüyor zaten bir de bezi bırakmaya yakın iyice büyüyorlar normal insan kakasına dönüşüyor kakaları 😩
cokisimvardahacocukuyutucam yanaklibebek kız normal çöp kovası nasıl 500 beymene mi bakıyorsun😁 bime bile geliyor 😁😁😁 çöp poşetini ağzını egdiriver kokmuyor o cnm yazık parana .
gozdegunduz cokisimvardahacocukuyutucam normal çöp kovasına atıyorum bezleri çöplerde günlük atılır evde durmaz 4.5 aylık bebeğim bir kez koku olmadı evde. Bana çok saçma gelen bi üründü 😂😂
Mnli gozdegunduz bebekken kokmuyor da ek gıdadan sonra özellikle de bezi bırakmaya yakın büyüyorlar iyice normal insan kakası gibi oluyor 😫 ben kolbelli de günlük atıyorum
yanaklibebek gozdegunduz ben köyde yaşıyorum 🙈 ve haliyle çöpleri her gün atamıyorum çünkü mükemmel belediyemiz (c ile başlayan) çöp kovası gereksiz diye kaldırmış 😂😂 keşke olsa da günlük değil hemen atardım 😂
Maka_Paka yanaklibebek Dolapta yerlicopposeti diye bir sayfa var orası da korbell uyumlu aklınızda olsun